تور کیش
درباره تور کیش
کیش ، جزیره ای زیبا در شمال شرقی خلیج فارس است که حدود 17 کیلومتر از جنوب دریایی ایران فاصله دارد. این جزیره ، منطقه ی آزاد تجاری است . به کیش ، لقب مروارید خلیح فارس را داده اند. چرا که کیش با مساحت اندک خود ، زیبایی های شگفت انگیزی را در قلب خود دارد و به علاوه به منطقه ای توریستی تبدیل شده است که علاوه بر ایرانیان ، توریست ها خارجی زیادی نیز سالانه به این جزیره سفر می کنند.
این جزیره ، منطقه ای آرام است و مردمی خونگرم دارد. آب های درخشان خلیج فارس ، منعکس کننده نور خورشید است و از شفافیت بالایی برخوردار است. در امتداد جزیره ، صخره های مرجانی و ریف دیده میشود که برهلاف سایر سواحل در جزایر اطراف ، آرام و ساکن است.
زندگی دریایی در آب های اطراف این جزیره شگفت انگیزترین بخش آن است. گفته میشود که بهترین ماهی هایی که جهت تغذیه صید میشوند ، در نواحی اطراف همین جزیره زندگی می کنند. این آب ها ، امن ترین آب های جهان هستند و مردم ساکن این جزیره ، زندگی مطمئن و ایمنی دارند و این یکی از ویژگی های بارز این جزیره نسبت به سایر جزایر است.
شنا در آب های این جزیره تا عمق خاصی بلامانع است و تنها خطر غرق شدن وجود دارد. حمام آفتاب و سایر تفریحات ساحلی نیز در بخش های مختلف آن ، وجود دارد.
برخی تصور می کنند که کیش تنها به آب های اطراف و جاذبه هایی که مدرن هستند خلاصه میشود. اما این جزیره سابقه ای طولانی دارد و بناهای تاریخی نیز در آن وجود دارد.
تاریخچه کیش در تور کیش
درباره ی کیش ، تاریخ دقیقی ثبت نشده است. تنها می توان به نوشته های دریاسالار یونانی که در حدود 400 سال قبل از میلاد به این جزیره سفر کرده است ، اتکا کرد.
در این نوشته ها ، مشخص است که این دریاسالار ، در همین سال ها به کیش سفر کرده است و صحت گفته های این فرد ، از روی ویژگی هایی که برای این جزیره ذکر می کند ، قابل تایید است. همان طور که این فرد می گوید ، کل این جزیره از نخلستان تشکیل شده است .در دوره هخامنشیان، کیش مرکز عمده صید مروارید بین النهرین و هندوستان بود و بازرگانان بزرگ دنیا به این جزیره رفت و آمد داشتند.
از شواهد و قراین چنین پیداست که در عصر غزنویان، سلجوقیان، خوارزمشاهیان و مغول جزیره کیش در اوج شکوفایی و رونق و مرکز بازرگانی خلیج فارس بوده است. ابن بطوطه از افراد مشهوری است که طی جهانگردی خود ، در سفر نامه ی ابن بطوطه ، از کیش سخن گفته است.
در حدود سال 1500 میلادی ، دریاسالاری به این منطقه و جزایر دیگر حمله کرد و از حاکمان آن ها خواست که تسلیم شوند. چون درخواست آن ها جهت تسلیم و تقدیم شهر پذیرفته نشد ، کیش به عنوان یک مستعمره به دست آن ها افتاد و تغییرات زیادی در آن رخ داد.
این دریاسالار و ارتشش تا دوره صفویه در کیش حضور داشتند و متاسفانه جز غارت و ویرانی اثر دیگری از خود بر جای نگذاشتند، تا این که بالاخره شاه عباس صفوی پس از فارغ شدن از جنگ عثمانیها این جزایر و سایر مناطق را آزاد کرد.
رشد این جزیره از دهه ی هفتاد جدی تر شد . در این زمان کیش به عنوان یک منطقه تجاری و آزاد معرفی شد و هم اکنون نیز مرکز بسیاری از مبادلات تجاری مهم می باشد.
منبع: تور کیش